İndirimin Böylesi


Her sabah bilgisayarımı açtığımda ilk işim maillerime bakmak olur.Gelen maillerin yarısı veya daha fazlası sürekli bir yenisi eklenen online mağzalardandır.Hepsine bakmak sabah rutinim olur saatlerimi harcarım almıcak olsam bile.

Yine beni düşünüp indirimlr.com açılmış.En son eklenen siteler kuponlar yeni sezon ürünler hepsi burda.Ayrıca hepimizin en büyük çilesi "kargo bedelini ne kadar ödeyeceğim?" düşüncesini kaldıracak. Ayrıca her türlü indirim ve kampanyalardan haberdar olmak isteyenler facebook ve twitter sayfalarından da bilgi alabilir,takipleyebilir.

Nasıl Faydalanırsınız?
Tek yapmanız gereken sürekli güncellenen indirim kuponlarını takip ederek, arzu ettiğiniz online mağazada indirim oranlarının ve sürpriz avantajların tadını çıkarmak. Sizlere özel hazırlanan bu indirim kuponları ile zaman zaman %50′ye varan indirimler, ücretsiz kargo avantajları, ödeme kolaylıkları ve hediye çekleri kazanabilirsiniz.

Kuponlar Nasıl Kullanılır?
Kupon kodunu göster'e tıkladıktan sonra tek yapmanız gereken çıkan kodla beraber ilgili online mağazaya gitmek ve ödeme ekranında yer alan ‘Kupon kodu’ bölmesine edindiğiniz kupon kodunu girmek.
işte site: http://www.indirimlr.com/firsatlar/
Twitter hesabı: https://twitter.com/#!/Indirimlr
Facebook hesabı: http://www.facebook.com/Indirimlr

*Basın Bültenidir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler