Coastal Scents Fırça Seti Alışverişi #15

Herkese merhabalar..

Uzun zamandır alışveriş yazısı yazmıyodum benim içinde değişiklik oldu.Coastal Scents fırçaları duymayan kalmadı nerdeyse bende uzun zamandır bu fırçaların hayalini  kuruyodum. Sitede  %50 indirim olunca dayanamadım fırça alışverişi yapma isteğim tavan yaptı.Diğer bloggerde gördüğüm bildiğim kadarıyla kargo fiyatları çok tuzlu idi.Bunun için yanıma birini ararken Ezgiyi buldum.. Beklediğimizden kısa sürede kargomuz geldi. Herşey buraya kadar güzeldi ödemeyi ben yaptım kargo Ezgiye geldi o da bana ürünlerimi gönderdi aldığım 3 adet ojeden sadece 1 tanesi elime ulaştı(göndermedi)diğer 2si hala Ezgide  msj attım geri dönmedi twitterden dm attım onada dönmedi açıkçası çok kırıldım bi daha başka bloggerle ortak alışveriş yapmaya çokta yanaşmam.(Nerdeyse 2 ay oldu bu arada.)

İkimiz de 1 er tane 22 li fırça seti aldık %50 indirimli hali ile 17.48 $ : seti sitesinden incelemek için TIK TIK Siteden hangi fırçanın hangi kıldan yapıldığını gösteren açıklamada mevcut içiniz rahat olsun :)

Ben 1 adet pembe kabuki aldım %50 indirimli hali ile 2.50 $ : sitesinden incelemek için TIK TIK 


Ben 1 adet sentetik stippling(fondu ) fırça aldım %50 indirimli hali ile 3.48 $  : sitesinden incelemek için TIK TIK 

Ben 3 adet oje aldım %50 indirimli hali ile 0,50 $ Coat Cosmic  göndermedi en istediğim buydu halbuki :(
diğer gönderilmeyen ojem Coat Wisteria ve son olarak elime ulaşan tek oje olan Coat Nebula

Bu arada bunlarda Ezginin bana hediyeleri 

Ezgi  1 adet açılı sentetik eyeliner fırçası almış%50 indirimli hali ile 0.98 $ : sitesinden incelemek için TIK TIK 

Ezgi  1 adet far karıştırma fırçası aldım %50 indirimli hali ile 2.48 $ : sitesinden incelemek için TIK TIK

Fırçalar çok güzel ben bayıldım.Son olarak diğer blogger arkadaşlarımın Coastal Scents yazıları

Elanor Tiwelenin yazısı ve videosu için Tık Tık

Aswang Hatunun yazısı için Tık Tık

Makyaj Güncemin yazısı için Tık Tık

Ezginin yazısı için Tık Tık



11 yorum:

  1. ojeler geldi demi eline ulaşmadı?? gönderilmedimi? ama fırçalar süpermiş güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil
  2. Göndermedi üstüne yattı sanırsam post yapıcağımı söyledim msjlar attım yok dönmüyor hiçbirine bende yazıyı bekletmekten sıkıldım açıkcası :(

    YanıtlaSil
  3. aa ben sipariş olarak gelmedi sandım.. öyleyse çok ayıp olmuş.. üzüldüm böyle bir şeyin olmasına..

    YanıtlaSil
  4. Banada ders oldu zaten :( Bi daha ortak alışveriş yaparsam daha dikkatli olmam lazım blogger diye öyle herkesle alışveriş yapılmayacağını gördüm

    YanıtlaSil
  5. Gule gule kullan. :) Kullanimindan memnun kaldin mi yumusakliklari nasil :)

    YanıtlaSil
  6. Telefon numaram vardı arasaydın keşke hırsız yerine koymadan önce. Topu topu 1 dolarlık bir ürünmüş yani madem o kadar istiyordun keşke bi alo deseydin. Çok zor olmasa gerek. Şehirr şehir geziyordum ben sınav sınav geleceğimi kurmak için. Aklıma oje gelmedi üzgünüm. Kargoya eklemeyi unutmuşum kaldı öyle. Sonra da hiç gözüme çarpmadı unuttum gitti sen de hatırlatmayınca. Keşke hatırlatsaydın da bu yazıyı yazmasaydın. Çok üzüldümm. Göndermeyecek olsam fırçalarını da yollamazdım. Fırçaların 20-25 dolar bahsettiğin ojeler 1 dolar. Bu açıdan baksaydın keşke. İnsanlık yani bu unutulabilir her şey olabilir. Ama üzerine yatmak hırsızlık yapmakla suçlamak çok ayıp.

    YanıtlaSil
  7. Çok memnunum Yumuş yumuş kılları tüyle yapıyorum sanki makyajımı :)

    YanıtlaSil
  8. Ezgi ben kaç kere söyledim msj attım sana hatta en son msjımda post yapıcağımı ojeleri göndermeni istedim senden msj gelmedi zaten almanyaya gidiceğim için kntr almadım ki bunuda biliyodun twitterden en son dm attım msjımı aldınmı diye valla şehir şehir gezerken sosyal mecralardan hiç geri kalmadın ayrıca 1 dolarlık oje ne zamana kadar msj atıyım ?

    Ki benim böyle bi amacım olsa bu zamana kadar beklermiydim sence ? Sen Aralıkta yazmışsın postunu ben anca şimdi yazıyorum.O da beklemekten sıkıldığım için.

    YanıtlaSil
  9. okurken önce şaka yapıyosun zannedip bir kaç kere aynı cümleleri tekrar okudum ve yorumlara gelince ağzım açık kaldı.. oha diyorum başka da bişiy diyemiyorum.. :/ geçmiş olsun :/

    YanıtlaSil
  10. Sosyal mecradan geri kalıp kalmamamın senin ojelerinle alakası yok ki.Dm attıysan da bende görünmüyor. Adresini yolla bana artık neyle yolluyorsan bilemem şu ojelerin ağırlığından kurtulayım. Hırsız da olduk yaa daha ne diyeyim.

    YanıtlaSil
  11. Shewgy bi hata sende olmuyor meğer :))

    Ezgi Eevet beni ilgilendirmez öyle bişi demedim farkındaysan sonuçta bi sorumluluk alıyosun ben sana her adımda haber verdim sana bunuda en iyi sen biliyorsun şimdi senin sorumsuzluğun yüzünden bana laf söylemeye hakkın yok en başta kargo görevlisinin izin vermediğini söyledin şimdide unuttum diyorsun senin tutarsızlığınla uğraşmak zorunda değilim tr döndüğümde msj atarım

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler