L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı


Sıcakların gelmesiyle makyaj bazı kullanmaya başladım.Karmadan yağlı dönen cildim yüzünden makyajım dayanmıyor.İşte bu noktada devreye L'oreal Studio Secrets Makyaj Bazı giriyor.

Yapısı : Köpüğümsü ve yoğun silikonlu bir yapısı var.

Uygulama şekli Ve Miktar : Yoğun yapısı yüzünden 1 parmak alıyorum.Parmağımda ısıtıp yine parmaklarımla yüzüme yediyorum.2 ila 5dk sonra makyajıma başlıyorum.Çizgilere dolarak yüzü pürüsüzleştiriyor.Fondöten,BB krem gibi likit ürünlerde kolay uygulama sağlayıp, yüzün fondöteni emmesini veya kusmasını engelliyor.


Benim gibi mat bitiş meraklısı için delisi olunabilicek bi ürün.Yüzü matlaştırıyor.Ayrıca yüzü terletmediği için yine makyajın uzun süre yüzde kalmasını sağlıyor.

Kalıcılık ve Sonuç : Uzun süreli makyaj kullanımı veya sıcaklarda makyajın akmasını istemeyenler için iyi bir alternatif.Genel olarak ben çok sevdim.Sevmediğim tek yanı "parmaklanması" ürün bir süre sonra tırnak içlerine kaçıyor.Bunuda tahta spatula ile hallediyorum :)

Ayrıca fiyatı 25 tl civarı olması lazım.

Bu arada 1 temmuzdan sonra google reader kapanıyor güncel yayınlardan haberdar olmak için yandaki bloglovin ve İnstagram dan takibe alabilirsiniz olmadı bu da Twitter adresim

Öpüldünüz..

2 yorum:

  1. Bugün bir yerde okudum ve oldukça merak ettiğim bir ürün olmuştu. Baktım sende yazmışsın. Baz kullanmıyorum ama bununla başlayabilirim sanırım;)

    YanıtlaSil
  2. Başlamak için gerçekten iyi ben memnunum bide parmaklanmasa tadından yenmez.Fiyatıda güzel :)

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler