Mimlendimm! #Ben Kimim ?

Herkese merhabalar, sevgiler, öpücükler nasılsınız?Ben İzmirdeyim ve felaket sıcak :/ Uzun zamandır mim yapmamıştım Oreo Seven Kız (Zuhal) sayesinde Mimlendim :) Hadi başlayalım.

Ben kimim?

Adım Merve Melis bazılarınız Melis diye biliyo çünkü Merveyi sadece aile içinde kullanıyorum adım her 10 kişiden 3'ün adınin Merve olunca Melisi tercih ediyorum.21 yaşındayım.Kocaeli Üni Gazanfer Bilge Myo'da 2 senelik İşletme Yönetimi okuyorum.Önümüzdeki dönem sonları yaşıcam :)) Okul haricinde ailemle İstanbul/Kartalda oturuyorum.

Blogumun adı nereden geliyor?

Arkadaşlar arasında Melo diye çağırılıyorum bide oje delisi olunca aklıma ilk bu isim geldi :) Melonunojeleri :) Gs olmadığım için Melo diye bi oyuncu olduğunu sonradan öğrendim ama yapıcak bişi yok neyse :))

Blog açmaya nasıl karar verdim?

2 senedir hem blog okuyup hemde ordan gördüklerimi uyguluyodum.Sonra başkaları karşılıksız paylaşıyo ben neden yaptıklarımı insanlarla paylaşmıyorum deyip soluğu burda aldım.

Neden kozmetik blogu?

Aslında tam kozmetik değil de son zamanlarda kozmetik ürünleri de yazmaya başladım.Genelde ağırlıklı olarak oje yazıyorum.Ve düşkünüm itiraf ediyorum 

Kişiliğim

Tipik boğa burcuyum.Sonuna kadar sadık pratik zekalı , güvenilirimdir. Uyumlu, tahammüllü(sonuna kadar) yeri geldiğinde çok kararlı olduğum gibi yeri geldiğinde çok kararsızım.Yeri geldiğinde çok tembelim ama ne oluyosa oluyo birden ayaklanıp her yeri temizlerim.Hırslı değilim ama aklıma bişi koymuşsam yaparım.Bide bi insanı çok sevsemde benim için büyük bi hata yapmışsa affetmem silerim.Asla geri dönüşüde olmaz.

Hoşlandıklarım

Tabiki ojeler makyaj malzemeleri gezmeler dolaşmalar gülmeler eğlenmeler :) Kitap okumak İce tea ve kahve içmek.Ve uyumaktan çok hoşlanırım.Eskiden hiç bi yerde uyuyamazken şimdi ayakta bile uyuyorum çok düşkünüm. Söylemeden yapılan şeyleri seviyorum.Sürprizleri severim. 

Hoşlanmadıklarım

Yalandan dolandan sahte insanlardan ve onların yağcılık, yalakalık ve yavşaklıklarına tahammül edemem.Zorlanmayı sevmiyorum kimseyide zorlamam bu yüzden.

En çok sevdiğim makyaj malzemem

Kapatıcı,eyeliner, pudra ,rimel ve ojelerim 

Çantamda olmazsa olmazım

Cüzdan, telefon, şarj aletim, parfüm , lip balm bide yağ emici mendiller 

En son okuduğum kitap

Şuan Elif Şafak'ın İskenderi okuyorum ama ondan önce Orhan Kemal'in Murtazayı okudum.


Bu mimi 








Diğer yapmak  isteyenler de yapsın lütfen :)

6 yorum:

  1. Boğa burçlarıyla çok iyi anlaşırım bir oğalak olarak:) Seni tanımak güzel aynı şehirlerde okuduğumuzu düşünürsek de daha iyi tanışabiliriz bence;)

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkür ederim canim Mim icin. Cok sevindim. En yakin zamanda cevapliyacagim. Bu arada oreo kizi da cok severim :)

    YanıtlaSil
  3. Takibe yeni başladım ama kim olduğunu hemmen öğrendim bak :D

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler