NOTD : Colourful Dripping Mani

Uzun zamandır nail art yapmıyordum.Birden ilham geldi ve Dripping diye tabir edilen erimiş dondurma görüntüsü ki ben dondurma canavarıyım :)
Sally Hansen Black Out : Karşıyadaki Yücel parfümeriden 7,50 tl aldım.Bu parfümeri nerde derseniz Karşıyaka iskeleden çarşıya gelirken Eshot sokağının başında orayı çok seviyorum litrelik asetonumuda ordan alıyorum hemde 5 tl çok güzel temizliyor.Neyse baya çıktık konudan bu tek katta opak olan hızlı kuruyan siyah oje benim maybelline iyice gittiği için aldım.

Renkli Damlaları da  Akrilik boya ile yaptım oje ile  nail art yapaarken bi hata yapıp silmeye çalıştığınızda taban ojeniz mahvoluyor ama akrilikte ıslak mendil ile temizlediğinizde sadece akrilik boya çıkıyo taban ojenize bişi olmuyor.Bide tek katta rengini veriyor sizi uğraştırmıyor.Bu yüzden  nail artları akrilik boya ile yapımaya karar verdim.Kıvamlarını su ile inceltebiliyorsunuz hemde çalışması kolay.


Genelde bu damları tabandan yukarı doğru yapıyor bazıları o bana saçma geliyo siz yukarı giden damla gördünüz mü ? Bana doğru gelen şekilde yaptım damlalarımı.

Üzerine kuruyunca parlasın diye Nyc Turbo Coat sürdüm.Buda Seche Vitenin dupesi sayılabilir ben çok beğeniyorum.

Siz nasıl buldunuz?

3 yorum:

  1. Bir ara ben de denemek istiyorum bu nail art'ı ama henüz vakit bulamadım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılışı çok kolay hemen denemelisin bence :)

      Sil
  2. Çok güzel olmuş ya:) ben bu konuda hiç başarılı değilim:D

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler