NOTD : Golden Rose Holiday 61

Herkese merhabalar nasılsınız? Ben hiç iyi değilim malesef son 1 haftadır şiddetli kulak ağrısı ve kanamasıyla baş ediyorum.Doktora gittim bi ton ilaç verdi ilaçları bitirip ki İstanbulda olucam o tarihlerde kontrole gidip flim ve işitme testine giricem çok endişeliyim :/ Şuan pek duymuyorum % 60 falan yani o yüzden pek yazı havamda değilim.

Geçen gün ig bi takipçim Gr Holiday koleksiyonunu Pastel Magic Sand ile karşılaştırmamı istedi elimde düzü yoktu pullu olanlardan almıştım.Ertesi gün gidip ışıltı ve pul olmayan ve standaki tek düz renk buydu.Çok güzel bi mavi.Ayrıca çok canlı bi rengi var.Genel olarak Pastel Magic Sand ile başa baş pütürlü olması kıvamı kuruması.Bide Pastelin ki kadar Top Coattan etikilenmiyorlar ince bi kat sürdüğünüzde pütürlü dokusunu koruyor.



Unutmadan Golden Rose Holiday Koleksiyonu'nda toplam 17 oje var. 2 ayrı tekstürden oluşan 51-60 numaralar arası mat göz alıcı glitterlerden, 61-67 arası ise toz şeker görüntüsü veren mükemmel renklerden oluşuyor.

Nasıl beğendiniz mi?

8 yorum:

  1. bu renk favorilerimden ve geçmiş olsun canım umarım kısa sürede iyileşirsin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende rengine bayıldım ayrıca çok saol bende bi önce iyileşmek istiyorum aslında

      Sil
  2. geçmiş olsun kısa sürede iyileşirsin umarım

    ama karşılaştırma için teşekkür ederim sanırım fiyatından dolayı golden rose alabilirim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnş canım Gr daha iyi bencede hem de renk açısından

      Sil
  3. Geçmiş olsun canım. Bu rengi pastelin magic serisine benzettim . Orda da vardı bu renk sanki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondaki daha açık bi mavi bu biraz daha koyu bu arada saol canım

      Sil
  4. şu anda tıranklarımda pastelim macig sandi var ve ,ilk kez kullandığımdan sanırım, tedirginlik hissediyorum:) zımpara gibi. elim biryere sürülünce 'işte bu sefer soyuldu ojem' hissi yaşıyorum:) alışabilirim herhalde:) golden roseun fiyatı ne kadardı? bu arda geçmiş olsun. http://caglaaksu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saol canım hemen hemen aynı ben loya isimli çamaşır satan yerden aldım 5,50 tl sanırım ama Golden rose daha dayanıklı bide topcaottan pek etkilenmiyor

      Sil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler