İlk Kiehl's Alışverişim #17

Herkese Merhaba :))

Elimdeki temizleyicilerden pek memnun değildim. Hatta elimde olanın 2 ürünü kız kardeşime verdim. Daha sonra Sabamedin Hassas ciltler için olan kalıp sabun temizlecisini kullandım ama kokusundan tabiri caise "Ciğerlerim Soldu". Şaka bi yana kokusu tahammül edilicek gibi değildi.Ama kendime söz verdim bitiriceğim

Çeşitli takip ettiğim bloglarda adını sık duyduğum Kiehl's markasına bir şans vermek istedim. Bağdat Caddesinde ki mağzaya uğradım ilk başta. Ordaki görevli güler yüzle karşıladı, cilt analizi yaptı ve yağlı cildim olduğunu söyledi :) Alışveriş yapmadığım halde analiz sonucunda bazı ürünlerin testerlarını verdi.

Maltepe Carrefour u açık otoparkını yıkıp genişlettiler adınıda Maltepe Park Avm olarak değiştirdiler. Yenilenen Maltepe Park Avm içinde Kiehl's, Sephora, The Body Shop ve Victorya Secrets gibi mağazalar açılmış.Yakınsanız gidip bir göz atın.


Bugün Maltepe Park Avm şubesine gidip tester'ından memnun kaldığım Ultra Facial Oil-Free serisinden Cleanser aldım. Yakın zamanda başka ürünlerinide almayı düşünüyorum. Özellikle Rare Earth Pore Cleanser Masque çok istiyorum ama kil kuyusunda azalma olduğu için 1 buçuk veya 2 ay sonra raflara gelecekmiş ürün.

Bu arada Maltepe Park Avm çalışan Yeşimle de görüşme şansına sahip oldum kendisi çok tatlı ve içten. :)) Oda hem blog yazıp youtubede vlog yapıyor.(kanal adı yeşim duman-puki)




Kiehl's tester konusunda çok cömert. Alışverişimin yanında Ultra Facial Oil-Free serisinden Toniğin deluxe boyunu hediye verdiler. Bu arada Bb krem içinde Light verdi şaşırdım. Genelde medium kullanırdım böye söyleyince birde naturel tonunuda denemek için aldım.


Kiehl's biten ürünler için geri dönüşüm kampanyası başlatmış. 3 bitmiş ürüne deluxe boy şampuan, 5 bitmiş ürüne deluxe boy Vücut Losyonu, 10 bitmiş ürüne de tam boy dudak Balm'ı veriyorlar.

Bu arada Tester ürünlerimi bu kavanozlarda saklıyorum çok daha kullanışlı oluyor.

Gerek ürünlerini gerek satış görevlilerini çok sevdim ve kendimi çok rahat hissettim. Mağazadan çıkasım gelmedi ve gereksiz sorularımı büyük bir ilgiyle yanıtladılar.

 Ultra Facial Oil-Free Cleanser 44 TL

8 yorum:

  1. Kiehls bir tanedir. Fiyatları da biraz uygun olsa çok güzel olur. Bu arada bu ilk alışverişin olmayacak farkındasın değil mi?:) Bende bağımlılık yaptı da:)

    YanıtlaSil
  2. Farkındayım mağazadan çıkamıyorum :) hafta içinde gidip nemlendirci almaya niyetim var azıcık daha uygun olsa tadından yenmez dediğin gibi :))

    YanıtlaSil
  3. kiehls bağımlılık yapar :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba blogunu yeni keşfedip hemen takibe aldım. Bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  5. Blogunun daimicisilerindenim artık ! :)

    Benim bloguma da bakmak ister misiniz? http://matmazeella.blogspot.com/

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler