Diadermine 3'ü 1 Arada Temizleyici Su

Herkese Merhaba :)
Bugün sizlere bitirdiğim bir ürünü göstereceğim.Kendisi tek adımda yüz göz,göz ve dudak makyajını temizlemeyi vaddediyor.İçinde bulunan yeşil çay özüyle cildi temizlerken ferahlatma ve nemlendirmeyi amaçlıyor.

Biodermanın H2osuna benziyor anladığım kadarıyla misel suyu deniyor bu türe.Sevdiğim yanlarından biri fısfıslı olması.Daha pratik bir uygulama sağlıyor.Fondöteni güzel çıkartıyor.Rimel de ise zorlanıyor.H2o da da aynı durum mevcutmuş galiba.Rimel çıkarmada Neutrogena Çift Fazlı Göz makyaj çıkartısı her zaman bi adım önde benim için.
Günlük makyaj çıkartmada başarılı.Her Diadermine ürününde olduğu gibi içinde paraben ve türevleri mevcut.Bunun yerine L'oreal 'in Üç Etkili Makyaj Temizleme suyunu aldım bile yanlız ambalajını sevmediğim için diadermine şişesine aktaracağım.

Gratislerde 12 tl indirimden daha ucuza getirebilirsiniz.

4 yorum:

  1. Ben de bitirdim bunu, şükürler olsun ki. Bir daha yüzüne bile bakmam, hiç memnun kalmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fiyata daha iyileri var kesinlikle bende almicam :)

      Sil
  2. h2o ve Loreal temizleme suyu kullandım bunu da çok merak ediyorum açıkçası, alsam mı almasam mı kararsızım. Ama alırsam %50 indirime denk getirip öyle almayı düşünüyorum sonradan beğenmezsem parama acımıyım :P Ve fısfıslı olması gerçekten çok iyi. Loreal'in kapak tasarımı çok berbat, şişe değiştirmede çok haklısın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan Loreal i kullanıyorum arada hiçbir fark yok ! Bayram indirimi yakında al sadece fıs fıs olayı ve kokusu çok güzel :)

      Sil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler