Pierre F Estheticians Formula Gentle Peel Off Mask

Merhabalar.Uzunca bir süredir yazmadım bunun sebebi ise çalışmayan laptop klavyem düzelsin diye atılan format ve tüm kişisel blog resimlerimin silinmesi moralimi çok bozdu birde araya hastane işleri ve okul ve ev arası mekik dokumak beni fazlasıyka yordu.Havanın böyle iç karartıcı olmasıda tüm hevesimi kaçıyor.Fazla uzatmadan bugün Oreosevenkız da görüp merak ettiğim bir üründen bahsedeceğim.





Cildim özellikle yüz bölgem çok hassas birde yağlı olunca özellikle cips yediğim zaman ertesi gün suratım sivilcelenir hemen.Bu maskenin yağları emdiğini öğrenince acaba derman olur mu diye seyahat boyunu almadan gidip direk boyunu aldım.

Söylemeliyim ki cildimdeki yağı çok güzel emiyor. Kuzenimle ilk uyguladığımızda gerçekten bayı şaşırdık.Kuzenimin ayva tüylerini bile aldı tabi benim üzerimde bu yönde bi etkisi olmadı yüzümdeki tüyleri aldırıyorum çünkü.Yapısı/Kıvamını ben uhuya benzettim, oldukça yoğun.Hatta Daiso ile yarışır.



Kokusu çok güzel insanı baymadan o turunçgil kokusunu alabiliyorsunuz.Fiyatına göre bi paketi var.Hatta yalan olmasın Oreosevenkız olmasa gratisde böyle bi maskenin varlığından bile haberdar değildim.İçeriğinde paraben, ftalat, sülfat ve PEG gibi zararlı maddeler yok. Hayvanlar üzerinde test edilmemiş bir ürün kendisi.

Ben haftalık olarak burun ve elmacık kemiklerinin olduğu bölgeye Daiso maske yaptığımdan bu ürünüde hafta bir yapmam bana yetiyor.

Daha önce denemediyseniz bir şans vermenizde fayda var.

İyi günler :)

6 yorum:

  1. Beğenmene sevindim güle güle kullan:) bu maskeyi çok seviyorum Gratis Bayram indirimi yaparsa hemen yedeklemeliyim:)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok güzel :) Bu beni baya idare eder kız kardeşim sarmaz ise :)

    YanıtlaSil
  3. bende temizleme jelini kullanıyorum :) onuda tavsiye ederim çok yumuşak ve nemlendiren bir temizleme jeli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İndirimde denk gelirsem alabilirim bu ürünle birlikte daha iyi sonuçlar elde edebilir teşekkür ederim tavsiyen için :)

      Sil
  4. kuzeninin ayva tüylerini aldıktan sonra tüyler kalı ve siyah çıktımı acaba? çıkmıyorsa bende denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal olarak çıktı bende kullanıyorum bnde öyle bi etkisi olmadı :)

      Sil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler