NOTD : Catherine Arley XXX

Merhaba

 Bugün Catherine Arley xx demek zorunda kalıcam numarası bilmiyorum.Bu ojeyi evde tesadüfen buldum.Hatta bulunca çok mutlu oldum ama şöyle bi durum var nerden ne zaman alındığını bilmiyorum  nerden alındığını bilsem koşa koşa gider kardeşlerinide alırdım.Büyük ihtimal annem aldı :)

Tam kapağını açtım koyulaşmış hemencecik oje çözüsünü döküverdim 2 damla kendine geldi.Krem rengi alt tonlu içinde altın ışıltılar barındırıyor.Ben her halükarda bağrıma bastım bebişimi tek katta opak olmayan hatta 2 katta bile tırnak çizlileri belli oluyor en az 3 kat sürmek lazım.Kuruması CG kadar iyi Folyo bitirişli.Gıdım gıdım kullanıcam çünkü başka yok.










Var olan çekilişime katılmak için burdan

3 yorum:

  1. rengi çok güzelmiş tatlım ellerine çok yakışmış :) şişesi büyük gibi görünüyor ama hemencecik bitmez gibi sanki :)

    YanıtlaSil
  2. Çok temiz duruyo değil mi beğendiğine çok sevindim <3 muck

    YanıtlaSil
  3. Ojenin rengi resimden çok net anlaşışmıyor. Ama altın rengiyse 243, bakır rengiyse 239, kızıl pas gibi çok güzel bir rengi var o bu değil biliyorum ama o benim favorim o 269.. Galiba senin tırnaklarında açık altın rengi olan onun numarası 807. Ben onuda seviyorum. O daha doğal bir görüntü veriyor. Bu arada kızlar evet öyle kolay kolay bitmiyor. Koleksiyonum oldu benim mesela. Şuanda 50 rengi buldum sanırım. Bütün arkadaşlarım maniküre bana toplanır olduk. Tası tarağı toplayan pijama ve manikür partisine geliyor :))) hiç şikayetçi değilim. Bu olmadı bu olsun, o elbiseye bu olmaz bu daha güzel. cocosh cocosh :) Şişler 14 ml. Kocaman bir balon resmen...Bence bu ojenin fiyatı 5 liranın üzerinde olmalı.

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler