Bitenler #2

Herkese Merhaba

Eskiden yurtta kaldığım için pek ürün biriktiremiyordum.Neyse sonunda evde olunca biriktirmeye başlayabildim.Hatta yeni bitirdiklerimi ekleyemedim :)


1. Bourjois 123 Perfect Fondöten : Bugüne kadar en beğendiğim fondöten oldu yazısını kısa zaman içinde gelicek.2 şişemi saklıyorum çünkü hepimizin bildiği gibi Bourjois Tr pazarında çekildi.

2. L'Oréal True Match Fondöten : Bu fondöteni kız kardeşimle birlikte bitirdik.Akışkan ve pudralaşan bir yapısı var.İlerde tekrar alabilirim.

3. Rimmel London "Stay Matte"Pudra : Buda çabuk bitti elimde 1 tane daha var.İlerde daha farklı markaları denemek istiyorum.

4. Astor "Anti Shine Mattitude" Pudra : Güzeldi çabuk bitti almanyadan biri getirmezse veya ben gitmezsem alamıyacağım çünkü yurtdışından alınan kozmetik paketleri gümrükte takılmaya başladı ! okumak isterseniz analizi burda


5. Dove Renkli Saçlar için Saç Açıcı Sprey : Bu tarz ürünler bana hep aynı geliyor.Elimde olduğu için kullandım.Yenisi almiyacağım.

6. Isana Renkli Saçlar için Saç Açıcı Spey : Evet bu ürün bizde çok çabul bitiyor kız kardeşimle uzun saçlıyız ve bolca sıkıyoruz tekrar yıkanmış oluryor saçlarımız :) Buda elimizde var olan üründü tekrar alınmıyacak. Bu konuda favorim Elseve :)

7. Gliss Saç Bakım Yağ İksiri : Tek başıma yarılamıştım.Kardeşim ve annem devreye girince bitme süreci baya hızlandı.Ürün analizini burdan bakabilirsiniz. Yenisini alınmyacak.

8. Pantene  Kırık Saç Uçlarını Onarıcı Saç Bakım Serumu : Saç uçlarımı pek toparlamadı bu yüzden yenisi almıyacağım.


9. Kalyon Oje Çözücü : Bu ürünü yapanın ellerine sağlık bozulmuş veya yapısı koyulaşmış ojelere 1 veya 3 damla döküp çalkalıyorum ve oje eski haline dönüyor.Kendisini bittikçe alıyorum.

10. Nivea Aqua Sensation Günlük Nemlendirici : Yağlı cilt için su bazlı nemlendirici krem.Çok memnun kaldım cildimi ekstra yağlandırmadı. Yenisi alındı bile .Yakında yazısı gelicek.

11. Lush Shine So Bright : Memnun kaldım ama bitmesine yakın erimemeye başladı ayrıntılı yazısı içi burdan.Belki tekrar alabilirim.

12. Lush Mask of Magnaminty : Memnun kaldım.Bitmesine yakın baya katılaştı bunun nedeni son kullanım tarihi olabilir.Ayrıntılı yazısı için burdan.Belki tekrar alabirim.

13. Rexona Stick Roll-On : Bugüne kadar denediğim en iyi roll-ondu.Kokusu banyodan yeni çıkmış hissini veriyor.Yenisi alındı bitmek üzere parçalanıyor çünkü.

14. Sivilce için maske 15. Max factor fondoten testeri belki alınabilir. 16.Avon'nun saç bakım testeri


17. Palette Deluxe Saç Boyası (Sonbahar Kızılı) : 2 ayda bir saçlarımı bu renk ile boyuyorum.Rengi güzel yenisi alınıcak vakti geldiğinde.

18. Islak Mendil : Markası fark etmiyor yeterki ıslak mendil olsun.Her an kullanıyorum.

19. Dia Hidrofilli Pamuk : Güzeldi.Bu tarz pamukları ojelerimi çıkartmak için kullanıyorum.Bazı pamuklar gibi gıcır gıcır vs garipliği yok artık diasa olmadığı için bir daha alınmayacak :(

20. Lilbe 180 Kulak/Makyaj Temizleme Çubuğu : Makyaj yaparken detaylarda yardımcı oluyor.Bunda da çok markaya takılmıyorum. Yenisi alındı bile.

Son zamanlarda benim bitirdiklerim bu şekilde.Aralarında kullandıklarınız var mı ?

3 yorum:

  1. Ürün bitirmek inanılmz azim isteyen bir iş, spor gibi :)) Gelsin yeni yeni şeyler canım ,darısı anneler günü indirimine [ ;

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kız kardeşim olmasa zor biterdi ama saolsun bitirme ustası :)

      Sil
  2. rimmel stay matte pudra favorim benim :)
    ben de ev tasıcagım için bitenler yazısını yazamadan cöpe gitti hepsi :(
    http://milkyandmintyshouse.blogspot.com.tr ben de bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil

"Bloguma beklerim." tarzı reklam içerikli yorumları onaylamıyorum.Yorum yazdığınız için teşekkürler